Posjetite Pik.ba blog
Četiri godine sa Vama!
Prodaje
Korisnik je verifikovao telefon i email.
Korisnik je verifikovao svoju poštansku adresu!

Opcije

Info o radnji


Sarajevo


Sarajevo - Centar


Mis Irbina 26/1 Centar Sarajevo


Tel. 033 263 641; GSM: 062 491 809


http://www.elifnekretnine.ba


PRODAJE SE - IZDAJE SE LUKSUZNO I DETALJNO RENOVIRAN STAN, ul.Had....

PIK ID: 2866839


Lokacija nekretnine

Kanton / Regija

Grad / Naselje / Mjesto

Cijena

Po dogovoru


Informacije

Stanje
Novo

Kategorija

Zamjena
Ne

Adresa
Hadžiidrizova

Kvadrata
130

Broj soba
Četverosoban (4)

Uknjiženo / ZK

Vrsta grijanja
Centralno (Plin)

Nedavno adaptiran

Parking

Plin

Voda

Struja

Kanalizacija

Blindirana vrata

Telefonski priključak

Kablovska TV

Internet

Alarm


Artikal

Vrsta oglasa
Prodaja

Pik ID

Datum objave

Broj pregleda
6887


Lokacija korisnika i dostupnost artikla

Kanton / Regija

Grad / Naselje / Mjesto

Dostupnost artikla
Svugdje


Novo

Drugi artikli iz ove radnje

Izdaje se ...

2.000 KM

Prodaje se...

410.000 KM

IZDAJE SE ...

1.600 KM

Stan u Sar...

288.000 KM

ATRAKTIVAN...

129.000 KM

Ekskluzivn...

Po dogovoru


Posjeti radnju

Detaljne informacije

Kratki opis

NESVAKIDASNJA PONUDA U CENTRU SARAJEVA

Detaljni opis

PRODAJE SE / IZDAJE SE !!!

SPOJ FUNKCIONALNOSTI, KOMFORA I LUKSUZA U SRCU SARAJEVA

KRATAK OPIS NEKRETNINE :

Ekskluzivno samo u ponudi naše agencije na prodaju ili iznajmljivanje nekretnina koja svojim karakteristikama i položajem spada u sami vrh naše ponude nekretnina na sarajevskom tržištu. Naime, radi se o luksuzno i detaljno renoviranom stanu, smještenom na drugom spratu stambene zgrade. Lokalitet na kojem je smještena predmetna nekretnina spada u dio grada koji je omiljen za stanovanje kako domaće elite tako i diplomatskog kora velikih i veoma razvijenih zemalja. Naime ono što je interesantno jeste da stanovanjem u ovom dijelu grada potpuno ste izolirani od gradske buke i smoga, a za samo za par minuta lagane šetnje jednim od najljepših sarajevskih parkova uključujete se na glavni trg grada.

VELIČINA, RASPORED I STANDARDI :

Stan raspolaže sa veoma komfornih 130 m2 površine raspoređenih na sljedeći način :

 • komforna dnevna soba
 • kuhinja sa trpezariom
 • kupatilo
 • spavaća soba broj 1
 • spavaća soba broj 2 sa kupatilom
 • hodik

Stambena zgrada je građena u austrougarskom stilu, stubište je veoma široko, prostrano i svijetlo renovirano ove godine u isto vrijema kada i predmetna nekretnina. Renovirati nekretninu građenu u pomenutom stilu znači stavljanje pečata na već veoma poznatu i kvalitetnu gradnju. Ono što prvo treba napomenuti jeste da su podovi ojačani čeličnim šinama i rešetkama i da je izljevena ploča koja je nakon toga obložena estrih podlogom na čemu je kasnije ugrađen drveni lamelni pod visokog kvaliteta. Paralelno je tekla detaljna obrada zidova i plafona koji su do samih krajnih linija restaurirani i obloženi savremenim izolacijama i materijalima. Nakon što je stvoren jedan kvalitetan i veoma čvrst kostur u statičkom smislu provedene su potpuno nove električne, strujne, vodovodne instalacije, kao i instalacije za etažno plinsko grijanje a svi ugradbeni elementi pomenutih istalacija su proizvod renomiranih i dobro provjerenih proizvođača. Stolarija kako unutrašnja tako i vanjska je potpuno nova rađena od strane ANS DRIVE kompanije koja je u ovom segmentu građevinarstva dugogodišnjim kvalitetom i iskustvom stekla visok kredibilitet na BiH tržištu i šire. U stanu je ugrađena kuhinja savremenog dizajna od veoma kvalitetnih elemenata kao što je medijapan a unutrar nje ugrađeni su svi potrebni kuhinjski elemnenti. Također stan posjeduje priključke za telefon, kablovsku TV, internet, kao i alarmni sistem najnovije generacije.

LOKACIJA :

Stan se nalazi u ulici Hažiidrizova, opština Centar Sarajevo. Za ovaj dio grada možemo naglasiti da je elitni dio grada, da je planski izgrađen u skladu sa regulacionim planom grada i infrastrukturom naselja. Data nekretnina nalazi se u neposrednoj blizini sljedećih objekata :

 • Druga gimanazija
 • zgrada Austrijske Ambasade u Sarajevu
 • Zgrada predsjedništva BiH
 • BBI centar
 • Razne bankarske institucije
 • Rekreativni park
 • Razne trgovačke, ugostiteljske, zdravstvene i mnoge druge ustanove i centri što pružaju više nego dovoljne uslove za urban i lagodan život u pravom smislu riječi.
 • NAPOMENA:

  ZA SVE DODATNE INFORMACIJE, NA RASPOLAGANJU VAM STOJI NAš AGENT ZA INSPEKCIJU, KOJU MOŽETE ZAKAZATI VEĆ DANAS POZIVOM NA BROJ + 387 61 759 064 ILI NAS POSJETITE NA www.elifnekretnine.ba


Nazad na vrh