Posjetite Pik.ba blog
Četiri godine sa Vama!
Prodaje
50% verifikovan. Korisnik još nije verifikovao broj telefona.

Opcije

favori ugao

PIK ID: 3083099

Cijena

2.880 KM


Informacije

Stanje
Novo

Kategorija

Zamjena
Ne


Artikal

Vrsta oglasa
Prodaja

Pik ID

Datum objave

Broj pregleda
1889


Lokacija korisnika i dostupnost artikla

Kanton / Regija

Grad / Naselje / Mjesto

Dostupnost artikla
Svugdje


Novo

Detaljne informacije

Kratki opis

Inside by Ećo

Detaljni opis

www.inside.ba

Preduzeće Inside by Ećo. uspješno posluje od 2002. godine. U proteklom radu primarna orijentacija jeste proizvodnja dizajniranog namještaja i uređenje enterijera temeljena na indiviualnom pristupu klijentima.

Koristeći ekskluzivne i najkvalitetnije repromaterijale, sav asortiman se izrađuje prema narudžbi i zahtjevu klijenta, te je samim tim svaki proizvedeni komad namještaja unikatan.

Osim toga u okviru kompanije razvili smo i Dizajn studio, koji se bavi dizajniranjem i projektovanjem namještaja i enterijera. U saradnji sa našim arhitektima i dizajnerima ponudit ćemo Vam optimalna rješenja za opremanje vašeg prostora.

Svi naši proizvodi imaju garanciju kvalitete prema normi ISO 9001:2008, te su rađeni u skladu sa brigom o zaštiti okoliša prema normi ISO 14001:2004.

Rok isporuke 2-3 sedmice, mogućnost odgođenog plaćanje putem Raiffeisen Visa shoping kartice, Unicredit i Zagrebačke Visa kartice.

Sve detaljne informacije kao i naš sav asortiman možete pronaći u našem izožbeno prodajnom salonu na adresi Pijačna br. 6 (prođe se ispod Stupskog mosta prema Ilidzi 500m) , Stup Sarajevo, tel. +387 33 76 68 00 ili na našoj web sranici www.inside.ba.


Favori ugao 2.880 KM.

Nazad na vrh