Posjetite Pik.ba blog
Četiri godine sa Vama!
Prodaje
Korisnik je verifikovao telefon i email.
Zelena srebrna medalja
Za više od 40 transakcija

Opcije

MAC četkice za nanošenje make up-a 8 kom.

PIK ID: 3542536

Kupac

Kupac je sakrio artikal.

Cijena

19 KM


Informacije

Stanje
Novo

Kategorija

Zamjena
Ne


Artikal

Vrsta oglasa
Prodaja

Pik ID

Datum objave

Broj pregleda
931


Lokacija korisnika i dostupnost artikla

Kanton / Regija

Grad / Naselje / Mjesto

Dostupnost artikla
Samo Bosna i Hercegovina

Dostava
Šaljem besplatno


Plaćanje i dostava

Način plaćanja
Preko banke


Novo

Detaljne informacije

Kratki opis

NAJJEFTINIJE NA PIK-u

Detaljni opis

Poštovani kupci,Procedura naručivanja proizvoda sa mog profila je takva, da ukoliko nešto želite da kupite, javite mi se privatnom porukom i dogovorimo se oko detalja. Princip je takav da Vi meni kažete što želite, ja još jednom provijerim cijenu i dostupnost željenog proizvoda, dam Vam broj računa na koji ćete uplatiti, Vi meni napišete adresu stanovanja i onda sve dođe besplatnom dostavom na Vaša vrata.

Naravno, uz dogovor sa kupcem, postoji mogućnost i drugačijeg načina plaćanja,ali samo ozbiljne i odgovrone osobe dolaze u obzir.Moj kontakt telefon je 061 946 584 !!!! Molim Vas slobodno me kontaktirajte za sve što Vas zanima, vrlo rado ću odgovoriti na sva Vaša pitanja.


Vrijeme dostave je uglavnom do 15 dana, mada nekad zna i par dana duže da traje.


Ono što bih napomenula kao bitno, jeste mogućnost otvaranja pošiljki od strane naše carine. Sva roba ( osim parfema, alkohola i duhanskih proizvoda) ispod 50 KM se ne oporezuje niti carini. Međutim, neke pošiljke se otvore samo radi pregleda i njihovo ponovno pakovanje košta 3.5 KM. Ja s tim nemam ništa. Dakle ako se i desi da carinici otvore pošiljku radi pregleda, onda tu proviziju snosi kupac.


Budite sigurni da sam veoma pouzdana i ozbiljna osoba od povjerenja, jer i meni je u interesu da moj oglas zaživi i da dojmovi kupaca budu pozitivni. Hvala na povjerenju!!!

Nazad na vrh