Posjetite Pik.ba blog
Četiri godine sa Vama!
Prodaje
Korisnik je verifikovao telefon i email.
Korisnik je verifikovao svoju poštansku adresu!
Plava bronzana medalja
Za više od 1 transakcije
Korisnik je beta tester nove verzije PIK.ba!

Opcije

Maska za Uklanjanje Bora

PIK ID: 3751834

Cijena

22 KM


Informacije

Stanje
Novo

Kategorija

Zamjena
Ne


Artikal

Vrsta oglasa
Prodaja

Pik ID

Datum objave

Broj pregleda
476


Lokacija korisnika i dostupnost artikla

Kanton / Regija

Grad / Naselje / Mjesto

Dostupnost artikla
Samo Bosna i Hercegovina

Dostava
Šaljem kompanijom


Plaćanje i dostava

Način plaćanja
Pošta (Uplatnica)


Novo
Maska za Uklanjanje Bora
Klikni da vidiš ostale slike.

Detaljne informacije

Kratki opis

Cijena dostave za naručeni 1 produkt je 9,00KM. Za narudžbe od 60,00KM cijena dostave je 7,00KM.

Detaljni opis

Prirodna Maska za Uklanjanje Bora
Dobijte Glatku Kožu sa Znatno Vidljivo
Ispeglanim Borama za Samo 1 Sat
GARANTIRANO !!!
Kako Izgladiti Bore Koristeći Tajnu
Formulu Sa Matičnom Mliječi!

Da li imate jedno od ovih kožnih stanja:
· Bore koje Vas čine starijom nego što zapravo jeste
· Vidljive linije po koži, kojih bi se najradije riješili
· Bobuljice, Mrlje ili Akne
· Ružne ožuljke ili rupe od akni iz tinejdžerskih dana
· Suhu ili Masnu kožu
Upoznajte Najbolju Hranu za Vaše Lice
Beskorisno je pokušavati objasniti. Ja nisam uglađeni trgovac niti profesionalni pisa oglasa.
Govorim ženama da je moja jednostavna Maska za Uklanjenje Bora puno bolja od poznatih brendova koje viđate na televiziji I u otmenim magazinima, ali se ne mogu natjecati sa njihovim skupim multi-milionskim reklamnim kampanjama.
Vidite koža je živi organ, koji još i diše – i sve što stavite na nju, ona će to upiti, a sigurno neželite da je hranite toksičnim kremama koje često reklamiraju po medijima.
Dr Gabriel`s Prirodna Maska za Uklanjanje Bora sadrži čistu, svježu matičnu mliječ – pravo čudo prirode. Zašto baš nju? Dobro pitanje. Vidite, pčelinje kraljice dožive duboku starost, 10x (deset puta!!) duže žive nego obične pčele radilice. A sve to samo radi jedne razlike – stalno se hrane matičnom mliječi – koja održava pčelinju kraljicu mladom i plodnom sve do kraja njenog života. Upravo je ovo razlog zašto su stari antički Kinezi i Egipćani koristili matičnu mliječ za svoju ljepotu i zdravlje.
Sada, neću Vam reći da ćete živjeti 5x duže, ali ću Vam reći da Dr Gabriel`sPrirodna Maska za Brisanje Bora doslovice pruža koži sve vitamine, minerale i enzime koji mijenjaju Vašu kožu u vitalnu, zdravu i mladu kožu.Promjene će te vidjeti iz dana u dan u toku redovnog korištenja.
Nema smisla da više išta objašnjavam, jer ja sam samo hrebalista, i kao herbalista ja uvijek volim reći „dokaz je – da li je jestljivo“ . I zato evo šta ću Vam ponuditi:
Uzmite pakovanje moje Dr Gabriel`s Prirodna Maska za Brisanje Bora,probajte je, iskoristite je u cijelosti, čak je probajte jesti (molimo ne probajte ovo uraditi sa bilo kojom drugom kremom-maskom!) i ako nebudete oduševljeni sa rezultatima, jednostavno nas nazovite za potpuni POVRATAK NOVCA.
Za Vaše Bolje Zdravlje!
Dr Gabriel, London, UK
Ovo j tipično što možete čekivati:
U roku od 1 sata upotrebe:
· Glatkiju, vidno zdraviju kožu
· Kožu koja je čvrsta na dodir
· Kožu koja ima mladenački sjaj
· Mekšu kožu
A u roku od 7-40 dana redovne upotrebe:
· Menje bore u potpunosti uklonjene
· Glavne bore značajno „ispeglane“ ili „stopljene“ sa kožom
· Uklonjene ožuljke od akni
· Kožu koja isilava i zrači ljepotom
· Kožu koja je osjetno i vidljivo čvršća
· Kožu koja nije suha ili masna
· Očišćene pore kože
· Akne u potpunosti uklonjene
Dr Gabriel`s Prirodna Maska za Uklanje Bora

u pakovanju od 50ml nabavite za 22KM (11,50€) + PTT TROSKOVI

KAKO NARUČITI:

Narudžba: Da biste naručili neki od navedenih proizvoda dovoljno je poslati SMS poruku na broj 065/270-403 sa svojim podacima (ime, prezime, adresa) te navesti koji proizvod želite i proizvod će vam biti poslan isti dan. Plaćate pouzećem, znači kad vam poštar donese paket, njemu platite (cijena proizvoda plus poštarina). Poštarinu plaća kupac.

Besplatno: Uz svaku narudžbu dobit ćete i BESPLATAN KATALOG naših proizvoda. Uz svaku narudžbu dva ili više proizvoda dobit ćete i gratis Propolis Liquid Gold, prirodni antibiotik i antivirotik.

Garancija: Na svaki proizvod dajemo i 100%-tnu garanciju, što znači ako kupite neki proizvod i u roku od 15 do 30 dana iz nekog razloga ne budete zadovoljni tim proizvodom, vratićemo vam vaš novac.

Legal Disclaimer - Pravna izjava o poricanju/odricanju: Informacije koje se nalaze u ovom katalogu, i na svim ostalim našim brošurama kao i na naljepnicama naših produkata služe samo u svrhu informiranja. Ovi produkti i informacije NEMAJU karakter, namjeru i ne služe, da dijagnoziraju, tretiraju, liječe ili preventiraju stanje ili bolest. Ove informacije NEMAJU karakter, namjeru biti i NISU zamjena za savjet Vašeg doktora ili profesionalnog radnika u zdravstvu. Za bilo kakve promjene u ishrani, u vježbama ili uzimanju dodataka ishrani, trebate se prvo savjetovati sa Vašim doktorom ili profesionalnim osobljem iz zdravstva. NE prestajte uzimati lijekove bez konzultiranja Vašeg doktora. Produkti u ovom katalogu, kao i informacije o njima ovdje i u našim brošurama nisu evaluirane od strane američkog FDA (Food and Drug Administration) niti od Europske EFSA (Europian Food Safety Authority).


Nazad na vrh