Posjetite Pik.ba blog
Četiri godine sa Vama!
Prodaje
Korisnik je verifikovao telefon i email.
Crvena srebrna medalja
Za više od 65 transakcija
Korisnik je beta tester nove verzije PIK.ba!

Opcije

Adria Topo 2.40

PIK ID: 3910495

Cijena

Po dogovoru


Informacije

Stanje
Novo

Kategorija

Zamjena
Ne

Brend

Lokalna mapa

Regionalna mapa


Artikal

Vrsta oglasa
Prodaja

Pik ID

Datum objave

Broj pregleda
109


Lokacija korisnika i dostupnost artikla

Kanton / Regija

Grad / Naselje / Mjesto

Dostupnost artikla
Svugdje

Moguć povrat novca?
Da


Novo

Detaljne informacije

Kratki opis

Adria Topo 2.40

Detaljni opis

Ubacivanje Garmin navigacionog softwera za planinare, lovce, i ostale ljubitelje prirode u mobitele, PNA uređaje... Detaljnijih od ovih karti nema. Zemlje su: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija. AdriaTOPO je detaljna, topografska, nerutabilna karta za Garmin GPS uređaje. Karta obuhvaća tri države: Sloveniju, Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu. Referentno mjerilo karte je M 1:25000. Karta je prvenstveno namijenjena onima čiji je posao ili hobi vezan za boravak u prirodi.
Od verzije 2.40 AdriaTOPO karta je dobavljiva isključivo na SD karticama (nema više CD verzije). Najveća prednost je što kartu možete pregledavati na računalu u GARMIN-ovom besplatnom programu BaseCamp.
AdriaTOPO sadrži visinski prikaz terena putem slojnica i detaljne hidrografske podatke, površine pokrivene šumom, označene nacionalne parkove, parkove prirode, zaštićene rezervate i ostala područja prema nacionalnoj klasifikaciji. Ucrtano je i više od 90% planinarskih staza, domova i raznih skloništa što će zasigurno pomoći mnogim ljubiteljima planina i prirode. U kartu je uključen i digitalni model terena (DTM) koji omogućava izradu i pregled poprečnih (vertikalnih) profila trase. Područja zaštićenih područja u kojima korisnici najčešće borave u prirodi detaljnije su obrađena.
U karti se nalazi 180 000 POI točaka koje se mogu jednostavno pretraživati, bilo da se radi o izvoru, planinskom vrhu, restoranu, benzinskoj pumpi, naselju ili drugom. Pretraga POI točaka može se napraviti prema imenu (ili nekoj od riječi iz imena), kategoriji točke ili udaljenosti od trenutne lokacije. AdriaTOPO karta dijeli sa AdriaROUTE kartom detaljnu cestovnu mrežu s uključenim naseljaima s detaljno obrađenim imenima ulica i kućnim brojevima. Na podacima karte se kontinuirano radi.


Nazad na vrh