Posjetite Pik.ba blog
Četiri godine sa Vama!
Prodaje
Korisnik je verifikovao telefon i email.
Zelena bronzana medalja
Za više od 4 transakcije
Korisnik je beta tester nove verzije PIK.ba!

Opcije

Guščija mast (salo)

PIK ID: 508144

Cijena

30 KM


Informacije

Stanje
Novo

Kategorija

Zamjena
Ne


Artikal

Vrsta oglasa
Prodaja

Pik ID

Datum objave

Broj pregleda
15634


Lokacija korisnika i dostupnost artikla

Grad / Naselje / Mjesto

Dostupnost artikla
Samo Bosna i Hercegovina


Plaćanje i dostava

Način plaćanja
Po dogovoru

Moguć povrat novca?
Ne


Novo

Detaljne informacije

Kratki opis

100% prirodna guscija mast, lijeci sve vrste plucnih bolesti, prvenstveno bronhitis.

Detaljni opis

Guscija mast je prirodan lijek koji se godinama koristi protiv kaslja, bronhitisa, astme, upale pluca i slicno. Posebno je korisna za malu djecu i bebe, buduci da oni ne mogu i ne znaju da iskaslju slajm. Mast djeluje tako da pospjesuje odvajanja slajma iz pluca. Nakon toga, slajm se iskaslje, a male bebe ga povrate ili pokake.


Uzima se svako jutro po jedna kasicica, a uporedo s tim se 3 puta stavljaju obloge na prsa. Prsa se namazu, prekriju papirom izbodenim iglom, a nakon toga se prekrije gazom. Potrebno je najmanje 1 sat drzati oblogu, a pozeljno je drzati oblogu tokom cijele noci.Mast djeluje veoma brzo i vrlo brzo cete vidjeti rezultate.


Osim svog ljekovitog svojstva, mast se moze koristiti i za kuhanje, kao sastojak mnogih krema i td.


Našu mast pravimo mi, guske uzgajamo na selu, mast nema nikakvih primjesa i potpuno je prirodna. Sve slike artikla su slike naših gusaka, a za kupce koji nisu dovoljno upućeni želimo naglasiti da obrate pažnju i na sive guske. Sive guske su poznate po tome što daju manje masti, ali dosta kvalitetnije!Posjetite našu stranicu: web


Cijena 30 KM / 100 g


Kontakt telefon: 062-173-090


Molim naše cijenjene kupce da ostave komentar i podijele iskustva u kategoriji pitanja. O brzini dostave, usluzi i naravno da li su zadovoljni kvalitetom proizvoda. Napravili smo i knjigu gostiju ovdje pa vas molimo da ostavite i vaš komentar: knjiga-gostijuZašto je naša mast 30 KM, a kod nekih ponuđača 20 ili 25 KM ?


Dragi kupci cijena je takva jer mi za ishranu guski koristimo žito, travu.. a nikada koncentrat jer smatramo da je samo tako naš proizvod 100% prirodan. I mi nemamo namjeru tu ništa mijenjati, na prvom mjestu nam je kvalitet proizvoda iz razloga što se mast koristi najčešće kao lijek i to za djecu.Nazad na vrh