Posjetite Pik.ba blog
Četiri godine sa Vama!
Prodaje
Korisnik nije verifikovao ni email ni broj telefona.

Opcije

Povoljna izrada radova

PIK ID: 9905663

Cijena

10 KM


Informacije

Stanje
Novo

Kategorija

Zamjena
Ne


Artikal

Vrsta oglasa
Prodaja

Pik ID

Datum objave

Broj pregleda
68


Lokacija korisnika i dostupnost artikla

Kanton / Regija

Grad / Naselje / Mjesto

Dostupnost artikla
Svugdje


Plaćanje i dostava

Način plaćanja
Po dogovoru

Moguć povrat novca?
Ne


Novo
Povoljna izrada radova
Klikni da vidiš ostale slike.

Detaljne informacije

Kratki opis

Izrada diplomskih, magistarskih, maturskih i seminarskih radova i eseja

Detaljni opis

Facebook: https://www.facebook.com/izrada.radova.33
Page:https://www.facebook.com/pages/Izrada-radova/1401884526713415
E-mail: povoljna.izrada.radova0@gmail.com


Poštovani studenti, apsolventi, maturanti, diplomci, dobrodošli u online prostor koji je namijenjen samo za vas i vaše potrebe. Mi smo tu da vam pomognemo u izradi vaših eseja, magistarskih, diplomskih, maturskih i seminarskih radova.

Možete nas angažirati da Vam pomognemo, diskretno i profesionalno uradimo i napišemo bilo koji rad po Vašoj želji i mjeri u određenom vremenskom roku. Naš tim stručnjaka može Vam pomoći u izradi radova iz sljedećih oblasti: književnosti, ekonomije, prava, medicine, menadžmenta, informacijskih sistema itd.
Sve radove koje izrađujemo su tehnički i metodološki ispravni i korektni.

Radove dostavljamo u .doc ili .pdf formatu, ili eventualno u nekom drugom formatu, zavisno od Vaših želja. Nakon završetka pisanja naručenog rada, isti dostavljamo studentu na mail u dogovorenom roku. Napominjemo da su eventualne korekcije uračunate u cijenu. Slobodno nas kontaktirajte, jer smo sigurni da Vam studiranje možemo olakšati.


CIJENE RADOVA:


Esej - 10 KM

Seminarski rad - 20 KM

Prikaz djela - 35 KM

Istrazivacki rad - 50 KM

Projekat - 70 KM

Diplomski rad - 150 KM

Magistarski rad - 250 KM

RADOVI NA ENGLESKOM JEZIKU - dupla cijena u odnosu na gore navedene cijene!


LAST MINUTE RADOVI:

Esej - 20 KM

Seminarski rad - 35 KM

Prikaz djela - 50 KM

Istrazivacki rad - 80 KM

Maturski radovi za srednjoskolce - 40 KM

Prevodjenje (engleski jezik) - 5 KM po stranici

Prekucavanje tekstova - 0,50 KM po straniciZa više informacija možete nam se obratiti na: povoljna.izrada.radova0@gmail.com


Naša glavna misija je da Vi budete zadovoljni našim radom, jer nam preporuka znači sve.

U nastavku Vas želimo detaljnije upoznati sa uslugama koje nudimo:
SEMINARSKI RADOVI: Teme seminarskih radova mogu biti teorijske ili praktične. Svaki student pod vodstvom mentora definiše tačan naziv teme. Seminarski radovi ne predstavljaju naučno dostignuće, već su više rezultat interpretacije raspoložive literature. Svaki seminarski rad poseduje osnovne elemente, kao što su: apstrakt, ključne reči, uvod, razrada, zaključak, spisak literature, spisak priloga. Seminarski radovi se izrađuju po standardnom uputstvu, ukoliko nije drugačije navedeno od strane mentora. Za sve dodatne informacije, možete nam se obratiti na mail.

DIPLOMSKI RADOVI: predstavlja završni rad na svim visokim školama i fakultetima. Diplomski rad može biti koncipiran kao sistematizovani prikaz teorije, ili kao istraživački projekat ili pak kombinacija teorije i istraživanja. Detalje izrade diplomskog rada, svaki student mora da definiše sa mentorom (ukoliko nemate definisanu temu diplomsko rada, možete se obratiti nama). Diplomski radovi su obima od 35 do 80 stranica, zavisno od instrukcija mentora. Struktura diplomskog rada je slična strukturi seminarskog rada i može biti u sledećoj formi: naslov rada, sadržaj, uvod, centralni dio, metodološki koncept, rezultati istraživanja, zaključak, literatura.

MASTER RADOVI:su na višem nivou od diplomskih radova. Master radovi imaju jasno formulisane ciljeve i hipoteze, plan istraživanja, vrši se prikupljanje podataka, analiziraju se podaci, na samom kraju dolazi do zaključivanja. Možemo zaključiti da su master radovi istraživačkog karaktera.

Ukoliko Vam je potreban master rad, možete nam poslati mail za više informacija. Pošaljite nam detalje vezane za master rad i u vrlo kratkom roku ćemo Vam odgovoriti sa konkretnim uslovima.

MATURSKI RADOVI: Na osnovu konsultacije sa profesorom, učenik dobija detalje vezane za maturski rad. Kao i tačan naziv teme. Također učenik dobija i prijedlog obavezne ili preporučene literature. Nakon toga, pristupa se analizi i čitanju literature, kao i prikupljanju svih neophodnih informacija, i na kraju sistematizacija i sjedinjavanje informacija u formi maturskog rada. Maturski radovi su obima od 15 do 30 stranica.

MAGISTARSKI RADOVI: Magistarski radovi su instraživački orijentisani radovi. Magistarske studije se sastoje od više ispita i na kraju izradi magistarskog rada. Magistarske studije traju dve do tri godine, nakon završenih osnovnih studije po starom obrazovnom sistemu. Magistarske studije su implementacijom Bolonje polako zamenjene Master studijama. Mada zapravo, nema mnogo sličnosti sa master studijama. Ukoliko studirate po starom programu, možete nas kontaktirati, jer imamo mnogo iskustva u pisanju i izradi magistarskih radova.

POWER POINT PREZENTACIJE: izrađujemo po nalogu studenata. Obično izrađujemo prezentacije za odbranu diplomskih, master ili magistarskih radova. PowerPoint je softver koji vam omogućava da kreirate materijale koji mogu da se predstave putem projektora. Za izradu prezentacije, nam je potrebno oko 2 sata. Kontaktirajte nas za više detalja.

Također radimo i kucanje tekstova, lektorisanje i obradu tekstova, kao i prevođenje tekstova sa bosanskog jezika na engleski i obratno.


Nazad na vrh