Posjetite Pik.ba blog
Četiri godine sa Vama!
Saznajte više o svim opcijama, kliknite ovdje
Izražene cijene su bez PDV-a

Preko 600.000 kupaca sedmično posjeti Pik.ba radnje. Otvorite svoju za 60 sekundi.

30 dana besplatno za sve pakete

Ekskluziv
Kontaktirajte nas za cijenu NAJVEĆA MOGUĆA PODRŠKA
• http://ime_radnje.pik.ba
logotip na naslovnici
statistike posjećenosti
bez limita na broj artikala
akcijske ponude
(na radnji i naslovnici)
banneri za promociju
profesionalna podrška
pik asistent
katalog aktivnih artikala
održavanje pik radnje
Premium plus
99,96 KM/mjesečno
ZA ONE KOJI NEMAJU VREMENA
• http://ime_radnje.pik.ba
logotip na naslovnici
statistike posjećenosti
bez limita na broj artikala
akcijske ponude
(na radnji i naslovnici)
150 KM bonus za promociju
profesionalna podrška
mjesečni izvještaji
održavanje pik radnje
katalog aktivnih artikala
Premium
49,96 KM/mjesečno
NAJPOPULARNIJI PAKET
  • ime_radnje.pik.ba
  • logotip na linku radnje
  • statistike posjećenosti
  • bez limita na broj artikala
  • akcijske ponude na radnji i naslovnici
  • 70 KM bonus za promociju
  • profesionalna podrška
  • postavljanje pik radnje

Obična
9.96 KM/mjesečno
STANDARDNI PAKET
• http://ime_radnje.pik.ba
• listing u kategoriji radnje
statistike posjećenosti
• Nema akcijskih ponuda
• Bez bonusa za promociju
standardna podrška


Rasprodano


“Pik.ba je prva profesionalna kupoprodajna internet mreža na bosanskohercegovačkim prostorima i kao takva otišla je korak dalje od svih uobičajenih oglasnika”


Neke Pik.ba radnje

Česta pitanja i odgovori

Šta je Pik radnja i ko je sve može otvoriti?

Pik radnja je jedinstveni način promocije vaše radnje, agencije ili biznisa na internetu. To je posebno razvijen sistem kupoprodajne mreže Pik.ba koji Vam omogučava da maksimizirate Vaše prihode od već uhodanog ili početnog biznisa i to sve to uz minimalan utrošak energije i vremena. Probajte i uvjerite se sami, ne košta Vas ništa. Pik radnju mogu otvoriti sva fizička i pravna lica koja su u mogučnosti da svoju robu odnosno usluge vrše na teritoriju Bosne i Hercegovine.

Na koji način 30 dana besplatno funkcionira?

Jednostavno, Vi izaberete paket koji odgovara Vašem budžetu, popunite formular, mi Vas telefonskim putem kontaktiramo, validiramo informacije koje ste poslali i odobrimo vašu Pik radnju zajedno sa svim gore navedenim opcijama (uključujući i bonus za promociju ukoliko ste novi korisnik). U slučaju da za vrijeme 30 dana probnog perioda niste zadovoljni našim uslugama, niste dužni izvršiti uplatu po predračunu koji Vam dostavljamo 30 dana nakon aktivacije pik radnje.

Da li moram potpisivati dugoročni ugovor?

Ne. Pik.ba radi na principu "koliko para toliko muzike", što znači da Vaše obaveze ka Pik-u nisu vremenski ograničene. Jednostavno plaćate iz mjeseca u mjesec, a također možete uplatiti za duži vremenski period ukoliko želite da ostvarite značajnije popuste i do 35%.

Da li mogu mijenjati pakete kad poželim?

Da. Ukoliko smatrate da je određeni paket premalo ili previše za vaš biznis, jednostavno ga možete promjeniti tako što odete na postavke Vašeg naloga. Ovo je moguće uraditi samo jednom u periodu od 30 dana. Za detaljnu analizu opcija koje dolaze uz pakete kliknite ovdje.

Da li u probnom periodu dobivam i bonus za promociju?

Da! Bez obzira na koji paket se odlučite, u probnom periodu ćete raspolagati sa 500 pikredita (50 KM). Taj budžet možete iskoristiti za izdvajanje artikala ili pravljenje jedinstvenih akcijskih ponuda, tako da i prije donošenja konačne odluke (po isteku probnog perioda) možete procjeniti da li je Pik prava stvar za Vaš biznis!

Plaćanje i način naplate od kupaca sa Pik.ba?

S obzirom da u BiH još uvijek ne postoji kvalitetan i siguran način procesiranja kreditnih kartica online (bit će uskoro!) , većina transakcija se obavlja ličnim susretom (kupac dođe u Vaš poslovni prostor) ili putem uplatnice/pouzećem. Pik u ovom trenutku nudi najveću mrežu kupaca i prodavača na jednom mjestu, kvalitetan oglasni prostor za promociju, kao i opciju ostavljanja dojma/povjerenja, a na Vama je da odlučite način naplate koji najviše odgovara Vašem poslovnom modelu.

Da li dobivam 30 dana gratis ako unaprijedim nalog?

Da. Ako unaprijedite Vaš nalog sa fizičkog lica na radnju, Vi ste kvalifikovani za 30 dana gratis perioda s' tim da ne dobivate gratis bonus za promociju.

Imate pitanje prije nego se registrujete?

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za proces registracije Pik radnje, jednostavno nas kontaktirajte i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.